Ποδηλατικοί Αγώνες Δρόμου

Οι ιδιοκτήτες της Cycling hellas διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας σε αγώνες ποδηλάτου & τρεξίματος και ως αθλητές και ως διοργανωτές αθλητικών event, εργάζονται με μεράκι για να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες διοργανώσεις.

Η Cycling Hellas έχει στο ενεργητικό της πολύ επιτυχημένες, καθιερωμένες και επαναλαμβανόμενες αθλητικές διοργανώσεις σε φημισμένες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας.

ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΘΕ EVENT: αφενός να προσφέρει στον συμμετέχοντα αθλητή, στους θεατές και συνοδούς μια αξέχαστη εμπειρία και να αποτελέσει εκδήλωση θεσμό για την τοπική κοινωνία, αφετέρου να συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, στην ανάδειξη πολιτιστικών, ιστορικών στοιχείων και τοπικών προϊόντων.

Η Cycling Hellas συνδιοργανώνει  και υποστηρίζει ως χορηγός όλους τους ποδηλατικούς αγώνες του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΗΝΕΙΟΣ.

ΜΑΖΙ με τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ: έχουν συνδιοργανώσει και καθιερώσει πολλά σπουδαία event όπως: “ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon MTB”, “Μετέωρα MTB Race”, “Tour of Daphne” , “ Kissavos Road Tour”, “ Olympus Duathlon ”, “ Kissavo Vertical”, “Ανάβαση Καλλιπεύκης”, “Ανάβαση Λιβαδίου”, “Ανάβαση Ανατολής” και εκδηλώσεις κοινωνικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα όπως: “ Tour de Larissa ”, “ Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγύης ” , “ Κόκκινη κλωστή με τη ζωή δεμένη” . Συνεχίζουν να πορεύονται μαζί στη διοργάνωση και καθιέρωση νέων πρωτότυπων event...

ΤΟ ΕΡΓΟ: Αναγνωρίζοντας το έργο της Cycling Hellas και του ΠΑΣ  ΠΗΝΕΙΟΣ , αρωγοί, συνδιοργανωτές και υποστηρικτές στέκονται το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Τοπικοί Δήμοι, οι Τοπικοί φορείς, οι Τοπικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι, το ΕΚΑΒ Κεντρικής Ελλάδας, διασωστικές ομάδες, εθελοντικές ομάδες, εθελοντές, έμπειροι κριτές, ΜΜΕ (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο, ΕΡΤ Περιφέρεια και τοπική τηλεόραση), πολλοί χορηγοί, καλλιτέχνες, φίλοι του ποδηλάτου και του τρεξίματος. Έτσι όλοι μαζί συμβάλλουν  τα μέγιστα στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στον τουρισμό, στην κοινωνία.

Ανάβαση Καλλιπεύκης (Όλυμπος)

Ανάβαση Καλλιπεύκης (Όλυμπος)

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ, ο Δήμος Τεμπών, ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός  Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών  “Η Πατωμένη” και η Cyclinghellas.gr, συνδιοργανώνουν την Ανάβαση Καλλιπεύκης. O ποδηλατικός αγώνας 29km, διεξάγεται με αφετηρία  το Μακρυχώρι και τερματισμό στην Καλλιπεύκη Τεμπών.

Ανάβαση Ανατολής (Κίσσαβος)

Ανάβαση Ανατολής (Κίσσαβος)

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ, ο Δήμος Αγιάς, ο Σύλλογος Ανατολιτών "Ιωάννης ο Πρόδρομος"  και η Cyclinghellas.gr, συνδιοργανώνουν την Ανάβαση Ανατολής. Ένας ποδηλατικός αγώνας 31km, που διεξάγεται με αφετηρία την Αγιά και τερματισμό το χωριό Ανατολή Αγιάς.

Ανάβαση Λιβαδίου (Όλυμπος)

Ανάβαση Λιβαδίου (Όλυμπος)

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ, ο Δήμος Ελασσόνας, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Λιβαδιωτών και η Cyclinghellas.gr, συνδιοργανώνουν την Ανάβαση Λιβαδίου. Ένας ποδηλατικός αγώνας 35km, που διεξάγεται με αφετηρία την Ελασσόνα και τερματισμό το χωριό Λιβάδι.

Olympus Duathlon

Olympus Duathlon

Στις 21 Οκτώβρη  2018 η «Cycling Hellas»  ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ και ο Δήμος Ολύμπου- ενότητα Λεπτοκαρυάς συνδιοργανώνουν  τον  multisport αγώνα  με την επωνυμία « 1st Olympus Duathlon- Cycle & run with the Gods» Είναι αγώνας διάθλου ( ποδήλατο & ορεινό τρέξιμο), ξεκινά  υψομετρικά από το επίπεδο θαλάσσης και  τερματίζει σε υψηλό υψόμετρο πάνω στο Μυθικό  βουνό τον Όλυμπο.

 
 

Φορείς


Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Δήμος Λαρισσαίων / Δήμος Μετεώρων / Δήμος Τεμπών / Δήμος Αγιάς / Δήμος Ελασσόνας/ Δήμος Κάτω Ολύμπου

Χορηγοί

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας.
Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα cyclinghellas.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.